Yardım

Bağlantılarınızın hakları

Üyeler, profillerinde yer alan bölümleri kendi tercihleri doğrultusunda bağlantı kurdukları kişiler dışındaki üyelerin görüntülenmesine kapatabilme hakkına sahiptir. Bağlantı kurmuş üyeler ise birbirlerinin bilgilerini, gönderilerini, fotoğraflarını, bağlantı kurduğu üyenin diğer bağlantılarını ve beğendiklerini görme hakkına erişim kazanır. Ayrıca bağlantı kurmuş üyeler birbirlerine mesaj da gönderebilir.

İlgili tercihleri tüm üyeler veya sadece bağlantılarınız şeklinde nasıl belirleyebileceğinizi incelemek için şu maddeyi inceleyin: Gizlilik